Κουζίνα

 

O Chef

Ο Αλκιβιάδης Τσεμπερλίδης μεγάλωσε μέσα στις κουζίνες από την ηλικία των 14 ετών που βρέθηκε για πρώτη φορά σε επαγγελματική κουζίνα μαγεύτηκε ,αυτό τον έφερε σήμερα στο προσκήνιο της παγκοσμιας γαστρονομιας έχοντας διαγωνιστεί σε πάνω από 30 πανελλήνιους διαγωνισμούς μαγειρικής με 25 χρυσά μετάλλια .εκπροσώπησε την Ελλάδα στο παγκόσμιο κύπελλο μαγειρικής ανάμεσα στους 20 καλυτερους αρχιμαγειρες στον κόσμο .φέτος κατέκτησε τον τίτλο του Greek chef of the year 2019 . Διατέλεσε ως chef σε μεγάλους ομίλους εταιριών ξενοδοχειακών μονάδων και catering σήμερα προετοιμάζει την νέα γενιά των σεφ διδάσκοντας στην σχολή μαγειρικής le monde.


Κουζίνα Le Mirage

Στην κουζίνα του Le Mirage δε γίνονται συμβιβασμοί παρά μόνο mε φρέσκα προϊόντα και πρώτες ύλες. Ο Chef μας θα δημιουργήσει αποκλειστικά για εσάς, εξασφαλίζοντας εκλεκτές γευστικές και οπτικές απολαύσεις! Ετοιμάζονται όλα από εμάς, με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το άριστο αποτέλεσμα που επιθυμούμε να προσφέρουμε.


 
πιατο σολωμος με ρύζι
Επιλογή μενού ζυμαρικών
πιατο με χοιρινο και πουρε
 

Πανδαισία γεύσεων

Η κουζίνα μας διαθέτει πρωτόγνωρες γεύσεις και φαντασία.Εντυπωσιακές φρέσκες σαλάτες όλων των ειδών συνδυασμένες με θαλασσινά, κοτόπουλο,όσπρια αλλά και σαλάτες εποχής. Λαχταριστά ορεκτικά, ζεστά και κρύα για ένα εγκάρδιο καλωσόρισμα των καλεσμένων σας. Κυρίως πιάτα που θα ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.


 

Αναγνωρισμένη ποιότητα

Από επίσημους φορείς

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας έχει πιστοποιηθεί από την TUV Austria Hellas και το Υπουργείο Τουρισμού.